✓ Hurtig og sikker levering ✓ Eksklusiv indpakning ✓ 30 dages gratis returret ✓ Fri fragt over 500 DKK ✓ 2-3 Hverdages levering

Nordahl Andersen er et anerkendt og stærkt brand, der har en stærk markedsposition både på den nationale og internationale scene.

Dit liv. Andres liv. Vi er flettet sammen på måder, som vi ikke altid er opmærksomme på. Vi gør noget for andre - nogen i familien eller i vennekredsen. Ind imellem tager vi os særligt af en, vi møder tilfældigt. Det knytter os sammen. Med this is my life, kan vi også hjælpe dem, som vi ikke har mødt, men som vi ved, har brug for hjælp.

Når du ser på de enkelte led på dit armbånd, vil du tænke på, hvad de symboliserer. Glædelige begivenheder og dejlige mennesker i dit eget liv. En måde at leve på, et mål, du har sat, en følelse, du gerne vil opnå eller bringe andre omkring dig. Vis hvem du er, og send både god karma og konkret økonomisk støtte til et sted, som giver børn et liv og et håb, hvor der ellers ikke var noget at håbe på ...

______________________________________________________________________________________

"Hvert år bliver tusindevis af børn i Nigeria tortureret og slået ihjel, fordi de beskyldes for at være hekse. Land of Hope kæmper for børnenes rettigheder. For at det er muligt at redde børnenes liv og kæmpe imod den stigende overtro, har vi brug for al den støtte, vi kan få. 

Gennem salget af This is my life-armbåndene støtter Nordahl Jewellery Land of Hope med minimum 1.000.000 over tre år. Jeg sætter stor pris på Land of Hopes samarbejde med Nordahl Jewellery, hvor vi er garanteret en stor halvårlig donation de næste tre år. Det betyder, at vi fortsat kan redde liv og give børnene en sikker fremtid."

- Anja Lovén, stifter af nonprofitorganisationen Land of Hope